www-liukuvari_1.png
LuovuusPlus-logo-valk.png

Lyhyesti

projektista

rahoittajan_logot_mv.png

Nousevia kykyjä oululaisille luoville aloille. Uusia mahdollisuuksia nuoren jatkopolulle.           

Luovuus+ -projekti luo polkuja luovien alojen työelämäverkostoihin tarjoamalla koulutusta vailla oleville oululaisille nuorille mahdollisuuksia kehittää ja tehdä näkyväksi itse hankittua osaamistaan ja kytköksiä luovien alojen työelämään. Projekti tavoittelee nuorten työllistymisvalmiuksien parantamista sekä luovien alojen toimijoiden työllistämisosaamisen vahvistamista.

Projektissa toteutetaan eri toimialoille suuntautuvia kolmen kuukauden kestoisia Luova Farmi -valmennusohjelmia, joiden aikana nuoret saavat ensikosketuksen luovien alojen toimintakenttään. Luovalta Farmilta nuori jatkaa luovien alojen yrityksissä ja yhdistyksissä toteutettaviin työkokeilujaksoihin. Valmennusohjelmat ja työkokeilut on tarkoitettu 17-29-vuotiaille oululaisille. Projektin ajankohtaisiin kuulumisiin voi tutustua etusivulla.

 

Euroopan sosiaalirahaston (ESR) projektia toteuttaa Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuuripalvelut, ja sitä rahoittaa Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus. Projektin toteutusaika on 1.1.2019-31.12.2021.

Oulun kaupungin kehittämishankkeiden hankekortti

Oululainen luovan alan toimija! 

 

Haluatko jakaa osaamistasi ja rohkaista nuoria alalle? Etsitkö uusia tekijöitä projekteihisi?

Voisiko tukityöllistäminen tuoda uusia mahdollisuuksia omaan toimintaasi?

 

Ota yhteyttä Hannaan ja keskustellaan asiasta lisää.